Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Monica a avut nuntă de prinţesă, la Izvorani, la care s-a holbat toată ţara, iar sora ei mai mare se va mărita într-o doscreţie totală. Alina Gabor şi Marius Fluieraru, alesul inimii ei, vor petrece sâmbătă la restaurantul „Voltera" din Bacău, în cerc restrâns.

Surorile Gabor se vor reuni sâmbătă în oraşul natal, Bacău, acolo unde Alina va fi dusă la altar de Marius Fluieraru, bărbatul cu care are un copil.

După ce iniţial s-a vehiculat că mult aşteptata sărbătoare din familia Gabor va avea loc la restaurantul Militar Bacău, ziariştii de la „Adevărul" au descoperit adevăratul loc al petrecerii. Alina Gabor, sora cea mare a Monicăi, va face chef de nuntă într-un restaurant modest din cartierul băcăuan Şerbăneşti.

Situat la ieşirea din Bacău spre Roman, localul „Voltera" este cunoscut băcăuanilor ca locul unde se fac de obicei praznice la preţuri mici. Surse neoficiale afirmă că nunta va fi una restrânsă, cu maximum 70 de invitaţi, iar meniul unul de criză, de 100 de lei de persoană, cu aperitiv, sarmale şi friptură.

După cununia civilă, mirii vor depune jurământul în faţa altarului cel mai probabil la Biserica "Sf. Dumitru", din cartierul Narcisa.

Integral pe Click!