Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Universitatea "Transilvania" găzduiește, pentru prima dată în istoria sa, "Săptămâna internațională-Iweek", eveniment care se desfășoară de regulă în universități europene și care reunește, de luni, la Brașov, cadre didactice și membri ai personalului administrativ din 33 de universități din 12 țări din lume.

"Este un eveniment care se desfășoară de regulă în universități europene, însă pentru prima dată am avut curajul să organizăm un astfel de eveniment și la Brașov. Pentru prima dată reunim parteneri din 12 țări, din 33 de universități, care au venit la Brașov pentru un schimb de experiență, în primul rând la nivelul Programului Erasmus+. Știm cu toții că, începând cu 2015, când noua etapă a programului Erasmus+ a fost lansată, iar acesta a fost extins și la așa numitele țări partenere, cele care nu sunt membre ale Uniunii Europene, efectul a fost unul benefic însă a venit cu o serie de provocări în a organiza programul astfel încât să adresăm toate problemele pe care parteneriatele cu țări non-UE le implică", a declarat, pentru AGERPRES, prorectorul responsabil cu internaționalizarea la Universitatea "Transilvania", prof. Simona Lache.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.