Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Scăpată de ieşirile grosolane ale lui Ilie Năstase, România s-a descurcat de minune în a doua zi de Fed Cup în care a tranşat victoria după primele două meciuri de simplu.
Halep şi-a confirmat revenirea în formă şi şi-a luat şi o mică revanşă faţă de Konta, adversară în faţa căreia a cedat, în sferturi, la Miami.

Astfel, în premieră, Simona a reuşit să câştige ambele partide disputate într-un weekend de Fed Cup. Apoi, Begu, care a lipsit sâmbătă din motive medicale, a înfruntat-o pe Watson şi a rezolvat menţinerea României în Grupa Mondială II. Astfel, tricolorele au readus tenisul în centrul atenţiei, mai ştergând din imaginea jalnică pe care a creat-o Ilie Năstase, sâmbătă.

Fetele revin în 2018

După succesul cu Marea Britanie, trebuie să aşteptăm tragerea la sorţi din vară pentru a afla cu ce echipă vom juca în Grupa Mondială II. Acest duel va avea loc în februarie 2018. Dacă va fi câştigat de Halep şi compania, atunci România va juca baraj de promovare în Grupa Mondială I. Dacă fetele vor fi învinse însă, atunci urmează un alt baraj ca cel de acum cu Marea Britanie pentru rămânerea în Grupa Mondială II.

Integral pe Adevărul