Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Europarlamentarul Norica Nicolai a subliniat vineri că prin modificările aduse Statutului ALDE membrii acestei formațiuni pot "vorbi de bine" alte partide când acestea "fac bine".
"Modificările la statut permit partidului nostru o organizare flexibilă, o organizare care să întărească rolul și importanța organizațiilor locale ale partidului, dar și un management de proiecte. Anecdotic fie spus, atunci când am procedat la aceste modificări, la încetarea calității de membru se afla un text în care se afirma că cei care vorbesc sau laudă activitatea sau acțiunile altui partid nu mai pot face parte din ALDE. Noi cred că trebuie să inventăm normalitatea în politică și să vorbim bine despre cei care fac bine, mai ales că suntem într-o alianță și opinia mea este că până acum această alianță este singura formulă politică ce face bine României. Așa că, aveți voie să nu criticați PSD-ul atunci când respectă valorile liberale și nu mai este un impediment pentru calitatea de membru de partid", a afirmat vineri, în prima zi a Congresului ALDE, vicepreședintele formațiunii Norica Nicolai.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.