Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Focsani, ca Administratia Nationala de Meteorologie a fost tot timpul o "tinta" a altor institutii, iar acest lucru nu trebuie sa se mai intample, afirmand ca poate ANM ar trebui "militarizata", pentru ca este o institutie de "maxima securitate nationala", informeaza News.ro.

Afirmatia a venit in contextul unei discutii purtate de Liviu Dragnea si un director din cadrul ANM, intr-o conferinta alaturi de ministrul Agriculturii, Petre Daea. Reprezentantul ANM s-a plans ca institutia furnizeaza informatii in regim gratuit tuturor celorlalte institutii.

Integral pe HotnewsComentarii

ANM sa fie militarizata cu rudele lui Dragnea. Dacă e să te iei după singurul inginer în drept din istoria României, toți copiii, frații și cumnații cu amantele lor cu tot sunt geniali dacă-s angajați de propriile neamuri la stat. Că altfel ar putea fi ilegal. Te uiți la ei și-ți dai seama imediat că-s geniali din neam. Sau o fi vrut să spună genitali și-au scos nenorociții ăștia de ziariști din context? Că așa ar mai merge să duci șerbanul la nicolice. Ar avea înțeles chiar și pentru cap de plută ăla al lor care și-a tras un prezervativ pe cap și-a plecat să joace Balena Albastră că el crezuse că e bal mascat.Dacă e așa, adică să fie angajate rudele pe criterii genitale, ori că seamănă cu vreun organ, cum spuneam mai sus, ori că există o oarecare legătură cu funcția de reproducere, se explică și se justifică totul. Următorul pas e indemnizația de amantă cu tichete de masă pentru Coasta de Azur. AC.

22 aprilie 2017 18:28

Pai n-ar fi (chiar) rau, nu?! Avantajul consta în taierea accesului ANM la "fondurile" de ECO-SPAGA protejarea sa de ECO-SHANTAJ (care o determina sa raporteze EXCLUSIV cresteri ale temperaturii si "fierbinteli" ale planetelor "noastre",, în detrimentul IN-FORMARII EXACTE asupra starii de fapt - EXACT ca si în cazul MET-OFFICE-ului din Marea Britanie, n.m.), nu-i asa? Cu respect, Paulus

21 aprilie 2017 23:09

Vasile asta-i nebun complet!

21 aprilie 2017 21:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.