Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Papa Francisc va sanctifica, pe 13 mai, în timpul vizitei pe care o va întreprinde în Portugalia, doi dintre copiii vizionari de la Fatima, informează Reuters.Vaticanul a transmis joi că doi dintre cei trei copii păstori despre care se spune că au văzut-o pe Fecioara Maria în urmă cu 100 de ani vor fi canonizaţi.

Canonizarea lui Francisco Marto şi a surorii lui, Jacinta Marto, va avea loc pe 13 mai şi va coincide cu împlinirea a 100 de ani de la apariţia fecioarei. Pe 13 mai 1917, fraţii Jacinta (7 ani) şi Francisco Marto (11 ani), însoţiţi de Lucia dos Santos (9 ani) se aflau cu oile la păscut în apropiere de Fatima. Ei ar fi văzut o lumină puternică, iar conturul acesteia ar fi fost al unei femei. După o lună, copiii au revenit în acelaşi loc, însoţiţi de mai mulţi oameni. Au îngenunchiat lângă un măslin şi au purtat o conversaţie cu ceva nevăzut.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.