Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Copreședintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a declarat vineri, în deschiderea lucrărilor Congresului ALDE, că această formațiune poate deveni, după alegerile din 2020, principala forță politică de centru-dreapta.

"Programul de guvernare este unul foarte ambițios, dar realizabil și sunt convins că dacă vom reuși să și comunicăm cel puțin la fel de bine pe cât o să facem în mod concret, pe cât vom fi capabili să aducem la cunoștința cetățenilor, a votanților noștri măsurile pe care le adoptăm, proiectele pe care le realizăm, am convingerea că în anul 2020, la viitoarele alegeri, vom ajunge să ne consolidăm, să creștem rezultatul pe care l-am avut anul trecut în decembrie și să obținem cu mult mai mult, astfel încât să devenim principala forță de centru-dreapta din România. Aceasta este ambiția mea și trebuie să fie ambiția noastră a tuturor", a afirmat Tăriceanu.

Integral pe AgerpresComentarii

Lozincile, bată-le vina! Sărmanul Tăriceanu e foarte entuziasmat, perorează lozinci mărețe, despre curaj, forțe de putori, precum și alte vorbe goale. După ce că abia a întrat în grajdul parlamentar cu gașca aia care numai partid nu e, Tăriceanu se screme din constiparea cronică în care e pentru a se cufuri, însă nu e în stare decât să gargarisească niște lozinci searbede. Atât timp cât Tăriceanu și mititelul lui partid format din alte două partide de nimic, e a cincea roată de la căruța PSD, ce pula calului de forță vrea să devină? Putoare și duhoare bolșevicescă, pentru că atât timp cât ALDE Marghioala lui se găsește la stânga, cum pula calului să ajungă la centru-dreapta? Dute băi Tăricene în pula calului cu gașca ta ordinară de partid cu tot!

23 aprilie 2017 9:02

gica,contra Niciodata!!ALDE un partid de stansura aliat cu "stanga"din interes si ploconeala nu are sustinere si aderenta doctrinara decat la borfasi si marginalizati din toate scursurile

22 aprilie 2017 5:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.