Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Jurnalista Olivia Steer, care s-a declarat împotriva vaccinurilor, a lansat o nouă teorie stupefiantă, de data aceasta despre rujeolă.

Steer scrie pe Facebook că infestarea cu rujeolă "s-a făcut artificial şi intenționat de către agenţi cu dublă comandă", explicând că la Arad şi Nădlac se îmbolnăvesc copiii, dar nu și peste graniță în Ungaria.

"Un fapt este clar: de la începutul anului, s-au descoperit circa 4.000 de cazuri de rujeolă, din care 17 s-au finalizat, tragic, cu moartea bolnavilor. Totuşi, în ce stat European se mai înregistrează o epidemie de proporţiile astea? Niciunde!

Integral pe CotidianulComentarii

Pai bine, dar dupa ce "halucinatia" va trece, atunci DIICOT-ul va ancheta (totusi) cazul, nu?! Pentru ca verificarea afirmatiei ca molima nu trece peste gard e (cumva) OBLIGATORIE, nu-i asa?! Iar daca nu o face, atunci DIICOT-ul însusi ar trebui anchetat de ... DIICOT. Cu respect, Paulus

22 aprilie 2017 8:30

Gabriela Are dreptate. Toate bolile apar in Romania, unde singurul Institut de Stat privind combaterea bolilor a fost DESFIINTAT LA COMANDA CONCERNELOR EUROPENE!!!! MAi vreti si alta dovada??? Se fac experimente la greu pe copiii nostri, care obtin prea multe premii la Internationale!!!!

22 aprilie 2017 0:25

gica,contra Agentii patogeni se izbesc ca de un zid la granita pazita zi si noapte de vajnicii graniceri !Ziarista este insa frumusica !

21 aprilie 2017 16:36

Mihai saraca are o forma de schizofrenie , nu e de ras e de tratat ,apartinatorii sunt responsabili

21 aprilie 2017 16:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.