Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

În timp ce lumea se concentrează, maxim, pe cele întâmplate în „noaptea generalilor”, din 2009, întrebându-se dacă a fost vreo furăciune electorală sau nu, şi cum de a fost posibil aşa ceva, pe fundal, a apărut, ieri, o ştire, aproape nebăgată-n seamă, dar care, dacă ar interesa pe cei în drept, ne-ar putea împăca pe toţi.„Convenţia Naţională pentru Monarhie Constituţională, organizaţie care susţine restaurarea Monarhiei Constituţionale, adresează Principesei Margareta, precum şi tuturor românilor fideli crezului „Totul pentru Ţară şi Rege”, o scrisoare deschisă.

Organizaţiile monarhiste anunţă că vor înainta o acţiune judiciară pentru constatarea nulităţii absolute a actului de instaurare a formei republicane de guvernământ şi pentru restaurarea statului român modern.

Integral pe GândulComentarii

Tavarase de la 22 aprilie 2017 17:01 ai tras cam mult pe NAS ! Esti deviat complet.

22 aprilie 2017 19:50

Aștept să se anuleze mandatul lui Băsescu din 2009 și s-o pună pe Mihaela (dragostea mea) să destupe șampania. Cam asta ar trebui să fie finalitatea comisiei de anchetă proaspăt înființate pentru cercetarea alegerilor prezidențiale din 2009. Și cum să înființezi o asemenea comisie dacă nu-l pui șef pe maestrul trucării alegerilor, proaspătul bronzat în Maldive Liviu Dragnea? Dacă nici el nu-și dă seama ce s-a întâmplat acolo, atunci cine? Mă gândesc doar cum vor suna întrebările. Ce ați băut acasă la domnul Oprea? Ați râs mult de Geoană? Dar de Mihaela? Ați trucat alegerile în acea seară sau când erați mahmuri dimineață? Ce alegeri ați mai mânărit de atunci? Singura curiozitate ar fi, probabil, elucidarea dilemei lui Ponta, care în 2009 a susținut că „sistemul lor de fraudare a fost mai bun“. Cred că asta ar fi miza pentru PSD. Să afle cum de-au furat unii mai mult ca ei. M.Duta – RL.

22 aprilie 2017 17:01

Cei si/sau cel care a comentat in data de 21 aprilie 2017 are PERFECTA DREPTATE! Progeniturile cu apucaturi monarhiste inca mai viseaza ca alti cetateni ai ROMANIEI, sa vina la ei acasa si sa le munceasca pamanturile!

22 aprilie 2017 10:55

bai RETARDATULE esti bou, sau esti bou (magarule ce esti)?! Criminala & tradatoare e mama Dvs., ca nu a optat pentru singurul avort justificabil din punct de vedere moral - Doamne iarta-ma.

21 aprilie 2017 23:13

bai RETARDATILOR N-o mai dați cotită. La momentul de fata nu mai suntem siguri ca rAGELE nIHAI mai trăiește. A fost, este si va rămâne in ISTORIE un CRIMINAL și un TRADATOR. Daca nu era BOUL de nIHAI, poate că Generalul Ioan ANTONESCU ”croia” alt drum, mult mai bun, pentru NATIUNEA ROMANA !!! Așa ca lăsați-o ”baltă” cu TRADATORUL si CRIMANLUL de rAGELE nIHAI

21 aprilie 2017 12:03

Monarhia SA STEA IN GENUNCHI O adunatura de CWRVE ORDINARE !!!!

21 aprilie 2017 11:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.