Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Conform promisiunii făcute la începutul lunii februarie, islamiştii fundamentalişti au lovit din nou în Franţa. Şi asta doar la două zile după ce fusese dejucat un alt atentat major aflat în stare avansată de pregătire, suspecţii fiind interpelaţi la Marsilia.

Vă reamintesc ceea ce transmiteau islamiştii în revista lor de propagandă Dar Islam pe 9 februarie:

"Problema nu este de a şti dacă Franţa va fi din nou lovită de atentate. Singurele întrebări pertinente privesc viitoarele ţinte şi data atentatelor”

De data asta, atentatul a avut loc, pe Champs-Elysees 102, în zona magazinului Mark&Spencer, în apropierea staţiei de metrou Frankin Rooslvelt, implicând unul sau doi atacatori (dintre care unul a fost ucis) şi provocând moartea unui poliţist şi rănirea gravă a doi alţii, precum şi a unui turist, o femeie care a fost atinsă de un glonţ.

Integral pe AdevărulComentarii

Oltean Titlu ultrapompos "Europa sub teroare" ! Daca un nebun se apuca sa traga pe strada, ar trebui mobilizate blindatele si aviatia NATO ?

21 aprilie 2017 11:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.