Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Nouă ani a durat judecarea în primă instanţă a dosarului în are Radu Mazăre, Nicuşor Constantinescu şi alţi 35 de inculpaţi sunt acuzaţi de un prejudiciu de 114 milioane de euro în dauna statului. O parte din infracţiuni sunt prescrise, iar o primă sentinţă în acest caz s-ar putea da astăzi.

...


Fix 100 de termene a înregistrat unul dintre cel mai controversate procese de corupţie, înainte de a începe pledoariile finale. Cazul 6536/2/2008, cunoscut ca „Dosarul Retrocedărilor”, aflat pe rolul Secţiei a II-a Penală de la Curtea de Apel Bucureşti din 28 octombrie 2008, bate orice record în materie de tergiversare din instanţele din România.

În urmă cu opt ani, Radu Mazăre, fostul primar al municipiului Constanţa, şi Nicuşor Constantinescu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, erau trimişi în judecată, alături de alte 35 de persoane, în deja celebrul „Dosar al Retrocedărilor”. Curtea de Apel Bucureşti a stabilit pronunţarea în acest caz astăzi.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.