Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Update: Un agent de poliţie a fost ucis, iar alţi doi au fost răniţi grav, în urma unui incident terorist care a avut loc pe bulevardul Champs Elysees din Paris, au anunţat autorităţile franceze, care au indicat că atacatorul a fost neutralizat, relatează presa franceză.

UPDATE 02:17 Fost condamnat, considerat presupusul autor al atacului terorist de la Paris - presă

Un individ, care a fost închis timp de 15 ani pentru că a încercat să omoare trei persoane, inclusiv doi poliţişti, este considerat drept presupusul autor al atacului de la Paris, potrivit site-ului cotidianului Le Parisien.

Publicaţia afirmă că documentele de înmatriculare ale vehiculului utilizat de atacator sunt pe numele lui Karim C, un bărbat în vârstă de 39 de ani, care în 2003 a fost condamnat la 20 de ani de închisoare după ce a încercat să ucidă trei persoane. În 2005, sentinţa acestuia a fost redusă cu cinci ani.

Mai multe focuri de armă s-au auzit, joi seara, la Paris.

Din primele informații, un polițist ar fi murit, iar un altul este rănit.

Incidentul a avut loc la Champs Elysees.

Întreaga zonă a fost închisă, iar poliția pariziană transmite populației să evite acea parte a orașului.

Atentatul are loc cu puțin timp înainte de alegerile prezidențiale. Primul tur al prezidențialelor din Franța va avea loc duminică, 23 aprilie.


Comentarii

Banuiesc ca autorul este dl. ... psyc-Hollande, care s-a ofticat de rezultatele sondajelor si si-a iesit din minti (în ipoteza ca a detinut vreodata asa ceva, n.m.), dupa care s-a "radicalizat" (subit). Cu compasiune, Paulus

20 aprilie 2017 23:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.