Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Liderii Partidului Naţional Liberal au criticat, joi, la Craiova, proiectul Guvernului privind introducerea impozitului pe gospodărie, afirmând că îl consideră neconstituţional şi că, probabil, „PSD vrea să numere găinile, butucii de viţă, pomii, vacile, porcii”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Preşedintele interimar al Partidului Naţional Liberal, Raluca Turcan, a afirmat, joi, la Craiova, unde a participat la alegerea Biroului Politic Judeţean al PNL, că PSD sfidează alegătorii prin intenţia de a introduce impozitul pe gospodărie.

Integral pe MediafaxComentarii

Impozitul pe gospodărie? O inițiativă a PSD care ar trebui să înceapă cu impozitul pe grajdul parlamentar românesc, ce produce numai balegă și alte cufureli rezultate de la patrupedele porcine parlamentare. PSD-ul ar face bine să înceapă să-și numere toți porcii și toate scroafele pe care-i are în parlament, inclusiv cu grohăitorii de la ALDE Marghioala, care e de fapt un fel de PSD în miniatură, dar plin și ăla de porci, boi și vaci. Ditamai gospodăria parlamentară. Îmi aduc aminte că și imbecilul ăla de Emil Boc propunea impozitul din priviri, adicătea piticul Bucifal era adeptul principiului, te uiți la om în curte și-l impozitezi din priviri. Unde s-a mai pomenit atâta idioțenie? Numai în PSD și-n curul pe care-l poartă Emil Boc pe umeri. Tu-vă-n gură de ticăloși! Oare impozitul pe prostie de ce nu se aplică? Așa România și-ar achita toate cele 80 de miliarde euro datorie națională externă publică în cel puțin un an de zile. Vă mai regulez în gură odată!

20 aprilie 2017 21:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.