Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Directorul general al Registrului Auto Român, George Dincă, a declarat în exclusivitate pentru Capital că instituția pe care o conduce vizează creşterea frecvenţei de efectuare a ITP pentru autoturismele mai vechi de 12 ani.

Conform oficialului, după eliminarea timbrului de mediu, „reacţia pieţei auto a fost cea preconizată, anume de creştere importantă a numărului de autovehicule uzate, pentru care deţinătorii acestora au solicitat eliberarea de către RAR a documentelor necesare înmatriculării în România”. Datele RAR arată că prin comparaţie cu media lunară a anului 2016, când la reprezentanţele instituţiei se prezentau 34.000 de vehicule, în luna ianuarie 2017 s-a înregistrat o creştere cu aprox.12% a numărului de vehicule (38.000 unităţi), creştere care s-a accentuat în lunile februarie şi martie, ajungând la aproximativ 58% (54.000) şi, respectiv, la aproximativ 80% (61.000).

Integral pe CapitalComentarii

v Eu "propun" ca masinile sa fie verificate in fiecare luna, sa aiba si astia de la RAR ce lucra, iar guvernele sa le dea Romanilor cite o masina noua la fiecare cinci ani, eventual electrica sa nu mai fie poluare.

21 aprilie 2017 16:23

Ionescu Gheorghe Cred că directorul RAR ar trebui schimbat și dus la roabe ca să le facă inspecția tehnică..!

21 aprilie 2017 0:04

Eugen Nu mai puneti titluri din capetele voastre sau ale altora, infierbantate, ca sa dati drept fapt implinit elucubratiile a toti ganditorii de partid. RAR viseaz, treaz si doarme cand lucreaza.

20 aprilie 2017 20:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.