Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Deputatul PMP Robert Turcescu l-a criticat pe şeful său de partid, Traian Băsescu, după ce fostul preşedinte a depus mai multe amendamente la Legea graţierii, ce par a fi cu dedicaţie pentru Elena Udrea, condamnată la şase ani de închisoare în primă instanţă, potrivit Adevărul.ro.

Robert Turcescu cere partidului să facă Opoziţie „fără compromisuri, fără jumătăţi de măsură“, iar în replică, purtătorul de cuvânt al PMP, Magda Bistriceanu, îl numeşte pe Turcescu trădător.

„În ceea ce mă privește, când am devenit deputat PMP așa am înțeles să-mi asum mandatul pentru următorii patru ani: am fost, sunt și voi rămâne un opozant ferm al politicilor pesediste. Orice compromis cu Dragnea & co. este inacceptabil și va duce la disoluția Partidului Mișcarea Populară“, a spus Turcescu.

În replică, purtătorul de cuvânt al PMP, Magda Bistriceanu, a scris pe Facebook: „Observ că un fost jurnalist, ieşit pe uşa din dos din presă, ajuns în Parlament numai cu sprijinul domnului Traian Băsescu, a ajuns să-i pună condiţii şi «să-l tragă de urechi» pe fostul preşedinte! Trist este să vezi cum trădătorii se pliază în funcţie de interese!“.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.