Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat că formațiunea pe care o conduce va începe în luna mai o acțiune de strângere a unui milion de semnături, necesare pentru susținerea, la nivel european, a unui set de măsuri în domeniul protecției minorităților, potrivit Agerpres.

'Minority SafePack este cel mai mare proiect politic al FUEN, inițiat de UDMR, Partidul Popular din Tirolul de Sud (SVP) și Tineretul Naționalităților Europene (YEN). Scopul documentului, ce are ca moto 'Nu ești singur. Un milion de semnături pentru diversitatea Europei', este să ridice nivelul de protecție al minorităților naționale din competența exclusivă a statelor membre la cel al UE. Minority SafePack propune un set de măsuri și acte normative care să contribuie la protejarea și afirmarea intereselor minorităților naționale și etnice autohtone europene în următoarele domenii: limbi regionale și minoritare, cultură și învățământ, politica regională, reprezentare publică, egalitate, audiovizual și alte instrumente media, sprijin regional (de stat)', a spus Kelemen Hunor.

Integral pe România LiberăComentarii

Maximilian Schell O nouă campanie de strângere de semnături pentru protecția minorităților? Păi minoritățile ar trebuie protejate de clica de idioți din parlament, începând cu nea Hunor ăsta, care vrea să trângă străngerea, n-am găsit altă rimă. Hunor ăsta trăiește într-o lume paralelă și opusă cu realitatea. Sărmanele minorități, trebuie protejate, de parcă la noi în țară e dictatură nazistă. Dute băi nene Hunore în pula calului, pe care n-ai decât s-o strângi până te lovește-n cap ca semnătură de adio!

20 aprilie 2017 21:59

Lute Mai idiotilor poate inegriti Europa de mongoloizii vostri ,cu africani si arabi,De ce nu propuneti voi ca protectia sa consea in intoarcearea fiecaruia de unde a venit !!

20 aprilie 2017 18:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.