Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Unui bărbat de 66 de ani, internat la Spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală, i s-a făcut o transfuzie greşită de sânge la unitatea medicală. Când şi-au dat seama de greşeală, medicii l-au resuscitat şi l-au transferat la Spitalul Floreasca, unde a decedat.

"Este vorba despre un accident post transfuzional, pe data de 14 aprilie a fost realizată transfuzia. Un pacient al spitalului, în vârstă de 66 de ani, cu patologie hepatică, din rezultatele preliminare pe care le avem, nu avea nevoie de sângele respectiv, deci, transfuzia fost realizată greşit, practic s-a folosit sângele altui pacient. Asistenta a anunţat imediat personalul din UPU şi pacientul a fost resuscitat vineri şi stabilizat astfel încât, sâmbătă să putem realiza transferul către Floreasca, iar pacientul a decedat la acolo", a declarat pentru MEDIAFAX, Fiorella Mitroi, purtătorul de cuvânt al Spitalului Pantelinom, Bucureşti.

Integral pe MediafaxComentarii

katy konopazky A stia au fost doctori absolventi de la facultatile particulare care stiu medicina pina la genunchiul broastei. Nu mai vorbesc de asistente care sunt analfabete ca si ele sunt absolvente a scolilor de asistente particulare. Nici de vinzatoare nu sunt bune ca nu stiu cum sa se poarte cu clientii stau si se uita ca oile.La fel si farmacistii absolventi de la facultatile particulare nici de vinzatori in piata Obor nu sunt buni.

20 aprilie 2017 21:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.