Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Șefa interimară a PNL, Raluca Turcan, a declarat că partidele din opoziție se află "între ciocan și nicovală" cu Legea salarizării unitare, precizând că rămâne sceptică asupra capacității social-democraților de a livra ce promit, potrivit Agerpres.

"Ce au promis și ce au livrat. Cel mai bun exemplu pentru nebuloasa Legii salarizării unitare, pe care PSD-ALDE au supralicitat iar acum s-a așternut tăcerea, este măsura TVA zero! Își mai aduce cineva aminte că trebuia aplicată începând cu 1 martie?! La fel ca și în cazul Legii salarizării, propunerea nu a fost asumată de Guvern, ci expediată prin semnătura lui Liviu Dragnea într-o inițiativă legislativă. Nici până astăzi nu a fost pusă în dezbaterea Senatului, nici măcar în comisiile de specialitate, pentru că stă în sertarul bine ferecat al conducerii Senatului", a scris Turcan, joi, pe Facebook.

Integral pe România LiberăComentarii

Uta Ralucuta iar ai scapat ,ai grije la deget sa nu-ti intre in nas !!

20 aprilie 2017 18:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.