Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Parlament, că va cere o audienţă la ministrul Justiţiei, deoarece Tudorel Toader întârzie „nepermis” cu legea de modificare a Codurilor penale şi nu se poate să beneficieze de susţinere „la nesfârşit”, arată News.ro.

„Se pare că domnul ministru a întârziat foarte mult, eu o să vorbesc cu colegii mei, le-am transmis deja de ieri că nu se mai poate întârzia. A zis că vine în trei săptămâni de zile cu un pachet de propuneri, nu a venit. Până la urmă Legea graţierii o să fie adoptată tacit pentru că nu vine Ministerul Justiţiei”, a afirmat Liviu Dragnea.

La remarca presei care i-a spus că Ministerul Justiţiei anunţă dezbateri publice pe legea de modificare a Codurilor penale, liderul PSD a spus că o să solicite o audienţă la acesta.

Integral pe România LiberăComentarii

Relu D-le Dragnea, nu aveti in Guvern un om mai titrat si un comunicator de exceptie ca d-ul Tudorel si-n consecinta va rog sa adoptati un comportament cu d-lui negolanesc ! Nu trebuie sa-i solicitati timp de audienta ci, in mod civilizat, sa-i propuneti o analiza pe orice subiect doriti, analiza la care musai sa aveti caietul pentru notite si pixul... Domnul Todorel este o mare bucurie ca este membru al Guvernului si ca atare trebuie ca toti romanii sa se poarte cu d-lui cu mult respect !

21 aprilie 2017 8:27

eu SI INTRAREA TA LA BULAU INTARZIE FFFFF MULT

20 aprilie 2017 22:42

Gicu Daaaa! Ai dreptate, trebuie sa se grabeasca. Acum iti vine o alta condamnare....

20 aprilie 2017 17:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.