Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Elena Gheorghe (31 de ani) va deveni mamă pentru a doua oară. Cântăreaţa a anunţat vestea prin intermediul unei fotografii şi unui mesaj emoţionant postate pe reţelele sociale.Elena Gheorghe a anunţat pe Facebook că va deveni mamă pentru a doua oară, la şase ani de la naşterea lui Nicholas, primul copil al artistei. Artista a postat următorul mesaj pe reţelele sociale: „Împart cu voi, parte din inima mea, bucuria acestui moment. E cea mai frumoasă veste, mi-e greu să vă spun în cuvinte, de aceea vă dedic, în premieră această fotografie: Nicholas, eu şi...burtica“. Fanii nu au ezitat să îi comenteze şi i-au adresat felicitări, dar şi câteva mii de like-uri.

Potrivit informaţiilor apărute în presa tabloidă, cântăreaţa ar fi însărcinată în şase luni, însă nu a dat marea veste nimănui, aşteptând să treacă perioada sărbătorilor de Paşte pentru a împărtăşi noutăţile.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.