Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Puterea nu se ia pe bază de invitație. Nu ești citat, ca la DNA, să ți se ofere coroana și sceptrul. E nevoie de răbdare, inimă de maratonist, vocație și sacrificii. Binele comunității trebuie ridicat deasupra interesului și chiar a convingerilor personale. Cel mai invocat exemplu din istorie este al Regelui Ferdinand, care, în august 1916, a prezidat un Consiliu de Coroană în urma căruia România a renunțat la neutralitate și a intrat în război împotriva țării sale natale, Germania. La Castelul Hohenzollern s-a arborat în doliu stindardul heraldic al familiei.

Dacian Cioloș este într-o situație mult mai simplă, dar pe care și-o complică cu o plăcere masochistă. El nu trebuie să jertfească nimic, nu îi cere nimeni niciun martiriu. Trebuie să spună un simplu „da“ cererilor de intrare în politică pe care le primește de la societatea civilă, dar mai ales de la oamenii de dreapta ale căror mesaje, în această direcție, dă de înțeles că le-a citit pe Facebook. Pețit de oamenii care văd în mandatul său o guvernare transparentă, a bunului simț, în pofida unor alegeri ministeriale proaste – gen Dan Costescu, Adrian Curaj sau Lazăr Comănescu –, Cioloș nu pricepe că încrederea acordată de popor obligă. Că nu poate juca rolul unui gigolo care seduce și apoi abandonează.

Integral pe România LiberăComentarii

Da ONANISTUL de ciolos are multe solicitări: In primul rând toți membrii MISA doresc reîntoarcerea lui in organizație. In al II-lea rând TEMBELII ce au RAS ca PROSTII in lunile de iarna pe strada, doresc reîntoarcerea lui. In al III-lea rand PAPAGALII de ”IT-isti” ce primeau bani sa infesteze internetul cu mesaje MINCINOASE, de menționat ca banii nu-i muncise Cioloșică, ci îi avea de la SOROȘ. ..... Era sa uit de CURWELE din PNL.

21 aprilie 2017 12:14

v Ma distreaza RL prin pseudoziaristii sai. Astia mai spera ca Ciolosica va fi ales? Asta saracu, norocul nostru ca a "obtinut" functia doar pt un an, in care si-a dovedit "competenta". Asta poate concura cu Bocanila la prostie si se vor "bate" pt celcare a distrus tara mai tare.

20 aprilie 2017 23:09

Petre Badica; n-aveti cumva ceva de tras pe nas, ca simt ca m-apuca dracii daca nu-l vad odata primministru pe bulangiu?! Cu respect, PB

20 aprilie 2017 22:55

Bine, dar CE AU DE-A FACE " oamenii de dreapta" cu EURO-pocitania ... "ciolos", ori cu "cererile de intrare în politică pe care (susnumitul) le primește" de la ... cetateanul cetateanul (strain) Soros G. - auto-intitulat si " societatea civilă"?! Trebuie ca aic e o gresala (sau o shopârla de 2 bani, n.m.), domnule (tovarase) Petre Badica!!! Si: ce are de-a face " guvernare transparentă a bunului simț" cu tehnicile (100% subversive, n.m.) de înscriere a României pe traiectoria Spiralei MISA de Integrare în euro-"Absolut" (adica de baut EURO-URINA, n.m.)??? Cu ne-dumerire, Paulus

20 aprilie 2017 22:51

@Badica (putza mica?...) I-auzi una de la Badicaputzamica: "Cioloș nu pricepe că încrederea acordată de popor obligă". Care popor, nene, i-a acordat incredere talambului cu mutra de soson carpit? Hai sictir, jurnalistu' curului!

20 aprilie 2017 15:00

@Ion Giurca Ciolos a priceput ca-n politica sunt numai niste hoti si mincinosi. Cu care sa incep? Nu incep cu niciunul pentru ca nu termin nominalizarea lor in spatiul acordat. Ciolos e ca tine, Giurca. Adica el e bun tehnocrat,iar tu esti bun la hyperion. Dupa ce ca te dai la o universitate de doi bani, n-ai nici macar bunul simt ( sau esti analfabet functional) sa-i scrii numele cu litera mare. Tu stii ceva despre Hyperion?

20 aprilie 2017 14:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.