Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Patru turişti, între care doi copii, sunt blocaţi la o pensiune din Munţii Şureanu, judeţul Alba, şi nu pot pleca deoarece drumurile nu au fost curăţate de zăpadă din 15 martie, în condiţiile în care de atunci a nins de mai multe ori, transmite corespondentul MEDIAFAX. Administratorul pensiunii din Poarta Raiului, judeţul Alba, unde sunt blocaţi doi adulţi şi doi copii, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX că turiştii nu pot coborî din Munţii Şureanu din cauza stratului gros de zăpadă de pe carosabil.

”Stratul măsoară peste 20 de centimetri pe carosabil. Drumurile din zona respectivă nu s-au mai curăţat din 15 martie în condiţiile în care a mai nins de multe ori. A nins şi azi noapte şi ninge şi acum. Familia blocată rămâne până vineri la cabană, acum fiind imposibil să coboare. Totodată, aseară (miercuri - n.r.) au fost mai multe întreruperi de curent”, a spus administratorul pensiunii.

Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.