Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Berbec

O zi excelenta pentru odihna activa si pentru comunicare. Daca e nevoie sau daca doriti, puteti citi informatii, puteri relua legaturi mai vechi, puteti scrie scrisori amintind unora si altora despre dumneavoastra. Planurile care apar acum vor aduce rezultate in urmatoarele luni. Vi se deschid perspective financiare interesante, dar va nelinisteste volumul de munca tot mai mare pe care unii si altii incearca sa vi-l arunce in carca. Rescrieti urgent prioritatile pentru a va calma si stabiliti cee mai avantajoase directii.

Taur

Este de preferat sa acceptati ofertele de afaceri. O zi ideala pentru numirea in functia pe care v-au promis-o de mult. Evitati sa exercitati presiuni in situatii in care echilibrul este si asa precar. Sarcina dumneavoastra este de a readuce lucrurile pe fagasul normal. In privinta celor care incearca sa va impiedice, folositi, deocamdata, o abordare tactica, pentru a castiga timp si pentru a avea posibilitatea de a finaliza ceea ce cosiderati necesar. S-ar putea sa fiti nevoiti sa alegeti din mai multe variante.

Gemeni

Aveti toate cartile in mana. Puteti face ce doriti. O singura restrictie - nu faceti ceva ce nu ati mai facut pana acum. Este posibil sa primiti o veste buna, un compliment, o prima sau o mostenire. Sunteti in stare de o fapta care nu va caracterizeaza, dar spontaneitatea si sinceritatea sunt apreciate. Printre informatiile pe care le primiti puteti gasi date folositare, dar trebuie sa va documentati mai bine. Din punct de vedere emotional afisati o oarecare vulnerabilitate.

Rac

Puteti paria pe propunerile partenerilor. Daca sunt parteneri verificati, demni de increderea dumneavoastra, veti avea de catigat. Incercati sa fiti in contact permanent cu partenerii din strainatate, cu colegi de birou sau de scoala care s-au mutat sau sunt plecati cu treburi. Interesati-va cum merg treburile in tabara concurentilor. Sunt posibile dezamagiri in plan sentimental. Improvizati din mers, bucurati-va de orice clipa libera.

Leu

Se anunta ceva important pentru astazi, obligandu-va sa acceptati schimbari sau o regandire a activitatilor dumneavoastra. Se descopera greseli, se construieste un sir logic de actiuni corecte, se deschid noi posibilitati pentru o colaborare productiva. Este o perioada buna pentru perfectionarea unor proiecte mai vechi. Puteti primi un sfat bun, o sugestie, un raspuns important la o intrebare care va macina de mult. Daca aveti probleme este momentul potrivit pentru a cere consultanta.

Integral pe Income MagazineComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.