Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Un angajat din Bucureşti a încasat anul trecut, în medie, un salariu de aproape 2.900 de lei (635 euro) net pe lună, dublu faţă de un angajat din Harghita, judeţul cu cele mai mici salarii în 2016. Bucureşti, Ilfov, Cluj, Timiş şi Sibiu sunt zonele în care angajaţii au obţinut anul trecut cele mai mari salarii nete, cu valori cuprinse între 2.138 de lei şi 2.857 de lei net pe lu­nă, arată datele centralizate de ZF pe ba­za datelor de la Institutul Naţional de Sta­tistică. Acestea sunt, de altfel, sin­gurele judeţe în care salariul mediu a de­păşit valoarea de 2.000 de lei net pe lună.

La polul opus se află judeţele Har­ghi­ta, Teleorman, Suceava, Neamţ şi Vran­cea, unde salariile medii ale anga­jaţilor variază între 1.483 de lei şi 1.544 de lei net pe lună, fiind cele mai mici din ţară.

Integral pe Ziarul FinanciarComentarii

“Programul de guvernare al PSD este realizat, în mare parte, de fostul ministru Darius Vâlcov, trimis în judecată în mai multe dosare de corupție! Liviu Dragnea… a lucrat la programul de guvernare cu … Darius Vâlcov, …şi îşi "asumă" faptul că a colaborat cu o persoană care are probleme în justiţie. În 2014, Vâlcov a fost unul dintre puținii privilegiați care au fost invitați de Dragnea în concediu în Brazilia. Tot în 2014, …Dragnea a împărțit cu Vâlcov responsabilitatea coordonării campaniei lui Victor Ponta”. Acelasi succes va avea si programul(bugetar) de guvernare? comisarul.ro.

21 aprilie 2017 8:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.