Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

"A fost o simplă cină. Chiar dacă vă dezamăgesc, spun adevărul", a spus Oprea, într-o intervenție telefonică la Antena 3. "Am precizat și în intervenția de joi, chiar cu riscul de a dezamăgi. Atunci, duminică, 6 decembrie, a fost o simplă cină (...) Noi am organizat ziua de naștere sau de sfânt a domnului Onțanu. A fost o cină, s-a servit masa, ne-am uitat la televizor. Normal, i-am spus și 'La mulți ani!' domnului Onțanu. V-am spus persoanele pe care eu, Gabriel Oprea, le-am invitat: domnul Maior, domnul Dâncu, domnul Iordănescu, domnul Andronic, domnul Onțanu. Cu riscul de a dezamăgi, a fost o întâlnire informală".

"Eu înțeleg foarte clar poziția dumneavoastră. Eu am fost corect și am făcut clarificările respective. A fost o întâlnire informală, a fost o cină, se va dovedi acest lucru, nu a fost nimic politic. Am servit masa și ne-am uitat la televizor", a precizat Oprea.

"Înțeleg că este și o comisie, sunt prestări sub jurământ, a fost o cină și nimic mai mult. Eu am invitat aceste persoane (...) Eu înțeleg momentul, eu înțeleg și supărările lui Dan Andronic, pot să vă spun că și eu am supărările mele, dar trebuie să spun adevărul. A fost o simplă cină în 6 decembrie și nimic mai mult".


Comentarii

Adrian Nastase Oprea are genitalele mici si mai tot timpul oparit si constipat. Se vede pe fata lui.

23 aprilie 2017 12:22

"Comisia de anchetă privind alegerile din 2009 este un subiect născocit de PSD pentru a parazita agenda publică. Contrar celor enunţate de PSD - ALDE, scopul real al comisiei de anchetă nu este legat de presupusa fraudare a alegerilor prezidenţiale. Acesta este doar un pretext folosit de trio-ul Dragnea - Tăriceanu - Băsescu, care ştiu foarte bine că decizia CCR din 2009 de validare a alegerilor face ca finalitatea acestei comisii să fie zero. La acel moment, PSD a făcut un efort deosebit de a proba acuzaţiile de fraudă şi a eşuat lamentabil în a prezenta dovezile”. R.Turcan.

20 aprilie 2017 20:13

Socotitorul Andronic este trompeta lui Basescu. Timp de 8 ani a tacut din gura, iar acum, cand se apopie tot mai tare latul de gatul lui Basescu, acesta sufla in trompeta. Basescule, dupa ce ca ai suflat atata timp in kurul Udrei, crezi ca avenit momentul sa-ti umpli gura cu kkat? Crezi ca asa vei scapa de nelegiuirile facute? Te-ai unit cu hotii, dar tot nu scapi. Cand va fi Blaga condamnat, asta cat de curand, nu scapi nici tu.

20 aprilie 2017 14:00

Lute Generali de fecale lingai si ahtiati dupa marire.Niste taraturi care au patat haina militara !!!

20 aprilie 2017 6:51

Antonie Iorgovan, iradiat dupa ce a spus ca Nastase e mason homosexual Topul celor mai bogati poponari romani; 10 Adrian Nastase. 2) Victor Ponta. 3) Robert Negoita. 4) Catalin Botezatu.

20 aprilie 2017 3:42

nae Scarbos om este acest lacheu de Oprea !

20 aprilie 2017 0:01

v Ma intreb, daca il sarbatoreau pe Ontanu ca sf Nicolae, de ce nu i-a invitat acesta pe toti cei mentionati? Sint convins ca la o masa se discuta diverse, dar problemele politice din acele momente au fost temele principale, mai ales ca majoritatea invitatiilor au un rol politic.

19 aprilie 2017 23:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.