Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Guvernul precizează că nivelul împrumuturilor din primul trimestru al lui 2017, raportat la Produsul Intern Brut, este comparabil cu cel al anilor anteriori. Banii împrumutaţi vor fi utilizaţi pentru proiecte de dezvoltare

Nevoia de finanţare publică pentru 2017 este mai mică decât cea din 2016, dar fiecare guvern are propria strategie de atragere de finanţare, care se bazează pe oportunităţile oferite de piaţa internaţională şi naţională, se arată într-un comunicat al Executivului.

Toate împrumuturile sunt contractate conform Programului Indicativ de Finanţare pentru anul 2017, care poate fi consultat pe site-ul MFP. Este o practică uzuală, pentru multe state membre UE, să contracteze împrumuturi pentru finanţarea deficitului bugetar şi pentru refinanţarea altor împrumuturi ajunse la scadenţă.

Integral pe MediafaxComentarii

@ Vasile Vasile Negoescu de pe Feisbuci Erată Tataie, matale ești consilier juridic la un WC public? Câte clase ai? După cum scrii cu greșeli gramaticale colosale, ai două clase ca trenul. Matale nu știi decât lozinca aia împuțită cu un singurul partid. Am avut singurul partid care era PSD-ul de dinainte de 1990, atunci se numea PCR. Acum împuțiții și-au schimbat numele, cică sunt social democrați. De atâta spirit național și patriotic am ajuns pe vremea aia să proliferăm existența păianjenilor la buci, că deh, unde mai punem că era și criză de hârtie igienică înainte de 1990, deoarece erau prea multe cururi patriotice care conduceau țara. Dute tataie la un doctor, că te-ai senilizat și troglodit patriotic și naționalist. N-ar strica să mai dai și pe la clasa I-a, să mai înveți niște noțiuni de gramatică elementară ale limbii române. Să trăiești bine!

20 aprilie 2017 16:15

@ Vasile Vasile Negoescu de pe Feisbuci Tataie, matale ești consilier juridic la un WC public? Câte clase ai? După cum scrii cu greșeli gramaticale colosale, ai două clase ca trenul. Matale nu știi decât lozinca aia împuțită cu un singurul partid. Am avut singurul partid care era PSD-ul de dinainte de 1990, atunci se numea PCR. Acum împuțiții și-au schimbat numele, cică sunt social democrați. De atâta spirit național și patriotic am ajuns pe vrema aia să proliferăm existența păianjenilor la buci, că deh, unde mai punem că era și criză de hârtie igienică înainte de 1990, deoarece erau prea multe cururi patriotice care conduceau țara. Dute tataie la un doctor, că te-ai senilizat și troglodit patriotic. N-ar strica să mai dai și pe la clasa I-a, să mai înveți niște noțiuni de gramatică elementară ale limbii române. Să trăiești bine!

20 aprilie 2017 16:13

Nevoia de finanțare publică? Guvernoiul ăsta împuțit ce vrea să spună de fapt? Că are nevoi? Adică trebuie să facă caca la olița publică? Acești nemernici se joacă cu vorbele putrede și seci, invocăcănd niște lozinci împuțite, dar care sună formidabil de patriotard. Adică orice guvernoi trebuie finanțat de la oala publică? Sau de fapt acest guvernoi împuțit vrea să spună că lozinca la fel de împuțită evocăcată, respectiv cea cu nevoia de finanțare publică, e intrinsec și eminamente legată de mărirea datoriei publice externe naționale? Fie vorba-ntre noi, ce vrea să vomite cu această lozincă împuțită guvernoiul la fel de împuțit comunistoid care e la putere, e de fapt aruncarea cu zoaie închipuite asupra guvernului precedent, care chipurile ar fi îndatorat țara mai ceva decât o face acest guvern în anul ăsta, însă lozinca asta infectă e de fapt o minciună infectă. România are cu ceva peste 80 miliarde euro datorie externă, dintre care mai bine de 70 miliarde euro sunt opera PSD-ului împuțit, care a ruinat țara ori de câte ori a guvernărit. Nevoia de finanțare publică? Vă fut în gură cu tot guvernoiul vostru împuțit și cu PSD-ul vostru împuțit cu tot! Ce fraier e guvernul precedent că n-a prezentat națiunii un raport detaliat cu modul cum a guvernat, cu precădere punând accent pe modul cum a evoluat datoria externă națională publică a țării de la valoarea zero cu Z mare din 1989 până acum. Mai fut în gură tot guvernul ăsta împuțit, care are nevoie de o muie cu repetir!

20 aprilie 2017 5:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.