Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Liviu Radu nu a fost reconfirmat pentru funcţia de director general al Companiei Naționale Aeroporturi București.

Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti l-a numit pe Bogdan Mîndrescu director general provizoriu. Bogdan Mîndrescu va ocupa funcţia de director general provizoriu al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti până la finalizarea procedurii de selecţie a conducerii, prevăzută de Ordonanţa de Guvern 109/2011. Acesta a ocupat funcţia de vicepreşedinte CA-CNAB, în perioada martie-noiembrie 2016. Din februarie 2017, Bogdan Mîndrescu ocupă funcţia de preşedinte al Consiliul de Adminstraţie - CNAB.

Bogdan Mîndrescu are 30 de ani şi a fost din 2015 până în prezent director cabinet secretar de stat în Ministerul Transporturilor. În perioada decembrie 2014-noiembrie 2015 a fost consultant în cadrul Inspur Shandong Group Co Ltd China, iar între noiembrie 2013 şi decembrie 2014 a ocupat funcţia de consultant preşedinte cabinet director general al Societăţii Române de Televiziune.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.