Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

România și-a propus pentru acest an să atragă 5,2 miliarde de euro bani europeni, ceea ce înseamnă 31-32 miliarde lei, după ce anul trecut a fost unul ”pierdut” pentru fonduri, a anunțat ministrul pentru Fonduri europene, Rovana Plumb, miercuri, la Antena 3.

”Ne-am propus ca până la sfârșitul anului să aducem 5,2 miliarde bani publici europeni. Înseamnă 31-32 de miliarde de lei”, a declarat ministrul Fondurilor europene, Rovana Plumb, miercuri, la emisiunea Punctul de întâlnire, de la Antena 3.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Nu se poate! Madam Prostovana Plumb și-a făcut părul măciucă, pentru a atrage atragerea fondurilor Ioropene? N-am găsit altă rimă! Oare atragerea pe care o va atrage madam Plumb cu coafura ei de tip măciucă maciucambos o să mărească excesiv de mult datoria publică națională externă a guvernoiului de bolșevici împuțiți ca și până acum? Motiv pentru care o să-mi bag duda-n gura madamei Plumb, cam de un lat de hârleț, poate așa o să-i mai fac odată părul măciucă.

19 aprilie 2017 23:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.