Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Șase mumii, sicrie din lemn viu colorat, o mie de figurine funerare sunt ultimele descoperiri ale arheologilor într-un mormânt fabulos al erei faraonice, în sudul Egiptului, a anunţat astăzi Departamentul de Antichităţi al Egiptului, potrivit cotidianului belgian Le Soir.

Mormântul, care se află în apropiere de oraşul Luxor, un veritabil muzeu în aer liber, şi de Valea Regilor, probabil i-a aparţinut lui Userhat, magistrat din dinastia a XVII-a (1550-1295 î.Hr.), cu titlul "judecător al oraşului”, dar a fost refolosit secole mai târziu, în dinastia a XIX-a, pentru a se adapta şi altor mumii.

Integral pe CotidianulComentarii

Despre mumia lui Ponta nimicuta, nimicuta? Mama lui Ponta: Până la vârsta de 4 ani, când l-am scăpat în cap, a fost un copil normal. Punea întrebări cât de cât inteligente. După aceea, nu a mai pus nicio întrebare, pentru că știa tot, dădea doar ordine. Și nu mai adormea la povești. Nu îi mai plăceau poveștile, voia doar minciuni. Cum îi ziceai o minciună, cum adormea. Reporter: Și după ce adormea? Mama lui Ponta: După ce adormea, vorbea ca un om mare, îi înfiera pe Tom și Jerry că au stat de mai multe ori la coadă ca să-i dea la televizor. Reporter: Păi și nu era așa? Mama lui Ponta: Nu. Dar să nu-i spuneți. El e convins și la vârsta asta, după cum i se și vede pe față, că Tom și Jerry apăreau abuziv la televizor, în locul tovarășului Ceaușescu. kmkz.ro.

19 aprilie 2017 11:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.