Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Comisia de Control a SRI a decis să nu îl mai audieze pe jurnalistul Dan Andronic.

Preşedintele comisiei, Adrian Țuțuianu, a anunţat că a anulat acest demers, după ce, săptămâna trecută transmisese că jurnalistul va fi chemat pentru a da detalii privind dezvăluirile sale.

"Noi aveam programat să îl chemăm la audieri pe Dan Andronic mâine (miercuri - n.r.). În condiţiile în care s-a anunţat deja constituirea unei comisii comune de anchetă a celor două Camere care îşi propune aceleaşi lucruri pe care ni le propuneam noi, ceva mai mult de fapt comisia de anchetă, apare ca inutilă chemarea la Comisia pentru controlul SRI a lui Dan Andronic. Noi ne propuneam să analizăm doar activitatea SRI şi a unor cadre ale SRI legată de alegerile din 2009. În cadrul comisiei comune se vor face toate audierile persoanelor care au legătură cu alegerile din 2009 şi care au fost indicate în materialul publicat de Dan Andronic", a afirmat Ţuţuianu, marți, la Palatul Parlamentului.

Acum, Andronic ar urma să fie audiat într-o comisie specială.

Andronic anunță că va da date suplimentare comisiei

”Nu am fost anunțat de audierea la Comisia SRI si acum sunt plecat din țară. Dar sigur mă voi prezenta atunci când ajung în România. Mai ales că voi putea prezenta comisiei date pe care nu le-am dezvăluit în serial, existând posibilitatea ca până atunci să apară și alte elemente”, a spus jurnalistul Dan Andronic.

Dan Andronic a scris că, în noaptea alegerilor prezidenţiale din 2009, cei doi oficiali şi alte persoane cu funcţii importante s-au întâlnit acasă la Gabriel Oprea şi au sărbătorit că "au câştigat alegerile pentru Băsescu".

Parlamentul va verifica modul în care a fost organizat scrutinul şi cum s-a decis viitorul preşedinte al României.


Comentarii

v Se pare ca aceasta stire cu Andronic este o pista falsa pt alte actiuni. din cite stim, Andronic a dirijat diverse campanii electorale ale Javrei Ordinare, asa ca imi vine greu sa cred ca acuma sa doreasca si sa poata sa dea in git Javra Ordinara.

19 aprilie 2017 15:35

Cristi Ale cui jocuri le face pacaliciul asta? O intrebare.Acest zombi este cumva copilul ziaristului Octavian Andronic?

18 aprilie 2017 19:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.