Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Prinţul Harry a mărturisit recent că a avut nevoie de ajutorul unui psihiatru pentru că a fost aproape de o cădere nervoasă, după ce ani de zile a refuzat să vorbească despre moartea mamei sale. Prinţul, care avea 12 ani când Diana şi-a pierdut viaţa într-un accident de maşină, a recunoscut că a apelat la un specialist când avea deja peste 20 de ani, pentru că până atunci a preferat să îşi ignore sentimentele.

Moartea Prinţesei Diana a fost un şoc pentru toţi cei apropiaţi, iar copiii ei au fost cei mai afectaţi. Prințul Harry a povestit cât de greu i-a fost să treacă peste pierderea mamei sale la o vârstă fragedă și cum a decis să apeleze la un terapeut 20 de ani mai târziu. Cel mai mic fiu al prințului Charles și a prințesei Diana spune că a refuzat să vorbească despre moartea mamei sale şi şi-a refulat orice fel de durere provocată de acel moment tragic.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.