Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a afirmat că procedura de extrădare a lui Sebastian Ghiță este pregătită, însă sunt așteptate deciziile instanțelor de judecată. "Ne aflăm în acest moment în situația în care așteptăm de la instanțele de judecată încheierile de verificare a temeiniciei legalității declanșării procedurii de extrădare. În momentul în care primim de la instanțele de judecată respectivele încheieri, respectivele hotărâri, declanșăm procedura de extrădare, adică cererea. Ministerul Justiție are deja pregătită acea procedură, cerere, așteptăm încheierile de la instanțele de judecată și imediat, imediat, în minutul următor dăm drumul la procedură. Până atunci prevederile legale ne obligă să rămânem în așteptare, să așteptăm de la instanțele de judecată", a explicat Tudorel Toader, marți, într-o declarație de presă la Ministerul Justiției.

Integral pe AgerpresComentarii

v Cita celeritate pt arestarea lui Ghita ca a "varsat" putin din relatiile "conducatorilor" nostrii. Pt Ghiolbanis a fost nevoie de ani de zile sa-l dovedeasca ca a folosit falsuri in acte. Se pare ca nici acuma nu este reglementata intreaga situatie.

18 aprilie 2017 16:37

Zdravo Foarte frumos in Serbia ! Viata foarte ieftina , mancarea foarte buna , femeile ..preventive ..case frumoase si de bun gust , curat , chiar de trait acolo ! Ghita nu e prost ca a ales Serbia ! Stie el ce stie ! O sa vina la dezvelirea statuii lui ca Erou ! Sau deloc..

18 aprilie 2017 13:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.