Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Alex face jucării pentru oameni mari, avioane care au o anvergură a aripilor de trei metri și care sunt programate să zboare prin radiocomandă. Bogdan face ochelari din lemn, Vasile lucrează la un nou concept de plăci longboard, un fel de skateboard mai lung cu care poți prinde viteze mult mai mari. Cu toții fac parte din din comunitatea Nod Maker Space, fondată de doi arhitecți, Florin Cobuz (foto) și Tamina Lolev.
În urmă cu doi ani, cei doi au creat, într-o clădire abandonată din zona Timpuri Noi folosită pe vremuri în industria bumbacului, un hub de 1.000 de metri pătrați pentru oamenii creativi care au știința de a-și transpune ideile în lumea materială.

La Nod Maker’s Space aceștia au acces, contra unei taxe lunare, la un spațiu de lucru, la diferite unelte și echipamente, precum și la cursuri despre cum pot să le folosească. Cel mai important, crede Florin Cobuz, este că au posibilitatea să discute despre ideile lor cu alți oameni creativi.

„E prima opțiune pe care vrei o încerci când începi ceva nou, când pui bazele unui start-up”

Integral pe RepublicaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.