Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

"Sper că am rămas un om aşa cum eram şi înainte de a fi prim-ministru, adică normal. Fac lucruri normale, încerc să mă comport cât se poate de normal şi, de fapt, e unul din lucrurile de care mi-am propus să mă ţin, fiindcă în momentul în care pierzi contactul cu realitatea, cu lumea, pericolul de a face lucrurile altcumva decât ar trebui să le faci e foarte mare", a declarat Grindeanu, într-un interviu difuzat la TVR 1.

"Am fost chemat la Bucureşti, a fost acea desfăşurare, în care prima propunere a PSD pentru funcţia de premier, şi anume doamna Sevil Shhaideh, n-a fost acceptată. În mod normal, statutar, s-a întrunit forul de conducere în partid şi (...) m-a votat să fiu eu cel care să preia această sarcină. Sigur că a fost o surpriză, cred că s-a şi văzut (...) Mă mai uit la imaginile de atunci, din decembrie, şi se vede pe mine şi o anumită emoţie, dar totodată cred că şi ce gândeam atunci, responsabilităţile", a precizat Grindeanu.

"Nu neapărat timid, cât îmi este foarte, foarte frică de ridicol şi atunci evit anumite lucruri. Şi de a pica în ridicol. E foarte simplu să se întâmple lucrul ăsta".


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.