Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Moartea Prinţesei Diana a fost un şoc pentru toţi cei apropiaţi, iar copiii ei au fost cei mai afectaţi. Prinţul Harry a povestit că a avut nevoie de ajutorul unui psihiatru pentru că a fost aproape de o cădere nervoasă, după ce ani de zile a refuzat să vorbească despre moartea mamei sale.

Prinţul, care avea 12 ani când Diana şi-a pierdut viaţa într-un accident de maşină, a recunoscut că a apelat la un specialist când avea deja peste 20 de ani, pentru că până atunci a preferat să îşi ignore sentimentele. Decizia de a face terapie a venit după "doi ani de haos total", conform bbc.com.

"Pot să spun că moartea mamei când aveam 12 ani şi faptul că nu am vrut să vorbesc despre asta 20 de ani şi-au pus amprenat asupra mea, atât pe plan personal cât şi pe plan profesional. Am fost pe punctul de a avea numeroase căderi nervoase din cauza durerii, dar şi a minciunilor şi concepţiilor greşite pe care le-au auzit", a povestit Harry, care acum are 32 de ani.

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.