Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Sună ca o glumă, dar, potrivit informaţiilor oficiale, e adevărat. Vicleanul Sebastian Ghiţă se ascundea în Serbia cu acte false de sloven. Ca-n bancul ăla cu agentul CIA prins de KGB la Moscova a cărui identitate fusese spulberată de faptul că era negru, Ghiţă a ales cetăţenia de fals sloven, ţară ai cărei locuitori vorbesc aceeaşi limbă cu sârbii şi care a fost până mai acum 20 de ani parte din fosta Iugoslavie.

Dincolo de suspiciunea firească asupra faptului că, de fapt, Ghiţă ar fi fost găsit în urma filării fratelui său, în compania căruia a fost prins de poliţiştii sârbi, şi nu neapărat după o razie de rutină, faptul că a apelat la un paşaport sloven nu cred că poate fi pus la îndoială. Cam atât l-a dus mintea pe cel care era considerat, până nu demult, eminenţa cenuşie a sistemului care guverna România din spatele paravanului Victor Ponta.

A mai căzut un corifeu de carton. Nu e chiar primul. V-aş reaminti că înaintea lui au mai fost un Gabi Oprea, o Elena Udrea, un Viorel Hrebenciuc, un SOV, un Voiculescu şi alţi păpuşari care păreau, la un moment dat, nişte zei. Priviţi-i azi, în perspectivă, şi o să vă minunaţi că asemenea şnapani de duzină au reuşit să înfeudeze România. Întoarceţi-vă încă niţel în timp, pe vremea lui Ceauşescu, şi pe lângă celebrul dictator cizmar şi savanta lui consoartă o să descoperiţi un Tudor Postelnicu sau o Suzana Gâdea.

Integral pe AdevărulComentarii

fanecobzaru Slovenii si sarbii nu vorbesc aceiasi limba, doar sarbii, croatii, bosniacii si muntenegrenii. Consultati Wikipedia.

18 aprilie 2017 11:58

Gheorghe Craioveanu Imi cer scuze domnului de mai jos care se scrie Gheorghe Craioveanu,, eu Gheorghe Craioveanu de pe feisbuci sunt un jeg uman , cand ma platesc penali Psd imi cumpar droguri,, asa ca drogurile sunt de vina,eu fost comunist,ii ling si acum in cur pe fosti comunisti din Psd-alde,, asa sa imi ajute dumnezeu.

16 aprilie 2017 13:00

Victor Ponta, amantul lui Nastase Zombi chilotzaru, si pe tine te futea in cur Ghita. Eu inca mai am fisuri anale de la el.

16 aprilie 2017 6:21

Gheorghe Craioveanu Sa ne pupi tu in cur tot cu hotul Ghita si ma-ta,,poate manca pula pe paine nu IT,,stim noi cine la facut milionar , prietenul lui javra imputita penala Ponta,, futu-te in gura de manipulator cel de la ora 13.23.

15 aprilie 2017 21:00

Zombi chilotzarul Sa-l pupati in cur(te) pe Ghitza, bai chilotzarilor! E baiat mult prea destept ca sa se fi lasat prins ca un prost si nu conform unui plan pus la punct cu amicii sai sarbi. La 29 de ani era milionar in euro, mananca IT pe paine si a devenit incomod pentru stapanirea straina ca orice romanas de succes. Voi de la Adevarul mozaic, care traiti din hoitul lui Patriciu, va sta la fel de dur in gat unul ca Ghita. Dar fiti linistiti, nu mor caii cand vor cainii si va veni si vremea cand vom scuipa pe voi, naimitilor.

15 aprilie 2017 13:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.