Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Un dialog cu Diana Cavallioti, actrița din “Ana, mon Amour”, cu care România s-a prezentat în acest an la Berlinală, e o provocare. Obișnuiți cu “greii” cinematografiei românești, îi privim cu un ochi critic pe tinerii din noul val. Diana demonstrează însă că e o artistă cu capul pe umeri, plină de umor, profundă, “dependentă” de aprecierea publicului din sala de teatru sau din fața marelui ecran.Jurnalul Național: Prezinți la TVR 2 o gală a umorului românesc autentic. Cum te simți printre sche­ciuri ale unor actori mari, ca Dem Rădulescu, Amza Pellea, Toma Ca­ragiu, Horațiu Mălăele, Puiu Căli­nescu?

Diana Cavallioti: Filmările pen­tru această emisiune sunt pentru mine un prilej de mare bucurie. Este o echipă minunată, cu foarte mult umor, de care ne folosim în exces și în spatele camerelor de filmat. Cred că ne strecurăm printre monștrii sacri cu mândrie.

Au uitat românii să mai râdă?

Nu! În nici un caz. Așa îmi place să cred. Când ne e mai greu, atunci râdem mai cu spor sau mai puternic. Poate râdem în contexte diferite și re­simțim altfel umorul în diversele lui forme.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.