Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Mihaela Tatu a recunoscut că are o relație și că se află într-o perioadă fericită a vieții ei. Mihaela Tatu și-a făcut iubit la 25 de ani de la divorțul de tatăl fiicei sale și că în tot acest timp nu s-a mai apropiat intim de niciun bărbat, scrie libertatea.ro.

Ioana a fost motivul pentru care Mihaela Tatu a renunțat să se mai apropie de vreun bărbat și să dea o șansă vieții sale amoroase. Fosta vedetă Tv a făcut aceste sacrificii pentru că nu și-a dorit niciodată ca fiica ei să cunoască și să crească altături de un alt bărbat în afara tatălui ei. Mihaela le-a povestit apropiaților că Ioana era mică atunci când ea a divorțat de fostul soț și că și-a dorit să fie un exemplu demn de urmat de fiica ei.


Comentarii

nae Nu cred in ruptul capului ca n-a pus-o in 25 de ani , exclus , minte ! Pe ascuns , pe furate , prin masina , prin boscheti sau alte locuri propice sexului ! Si-n cabina la tv ! Sexul , ramane sex si se face oriunde !

13 aprilie 2017 12:46

Ionut Si unde este ''socul'' anuntat in titlul ''articolului'' ?

12 aprilie 2017 22:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.