Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

„Măi ticăloșilor, măi nemernicilor, măi antipesediștilor cretini, Mă, podoabe de Paști se pun peste tot, în toată Europa asta creștină și medievală, măi ticăloșilor măi. Peste tot (...), măi dobitocilor măi.

Da, mă dobitocilor, așa este. Sînt vetuste, sînt urîte, sînt cu iepurași roz, sînt cu pufoșenii rotunde, sînt niște chestii acolo groaznice. Doar că peste tot lumea își asumă această convenție estetică și se bucură de atmosfera sărbătorilor, indiferent cît de kitsch este epurașul cu urechi de dromader, măi dobitocilor măi. Numai voi,

Cristoșii mamilor voastre de nemernici, aveți nesimțirea să mînjiți cu c+c+t ideologic pînă și această perioadă, ca să obțineți un ce profit de rahat electoral, să mai aveți motiv să va ascundeți neputința și nemernicia, mama voastră de bușoi, și să prostiți niște copii naivi care pun botul la orice, Dumnezeii și grijania Paștilor mamilor voastre de ticăloși!”, a comentat, citat de EVENIMENTUL ZILEI, sociologul Mirel Palada, care a lansat un atac furibund la adresa celor care critică decizia Gabrielei Firea de a împodobi bulevardele Bucureștiului cu ocazia sărbătorilor Pascale.

Nu este prima ieșire de acest gen a fostului purtător de cuvânt al Guvernului Ponta. Într-o altă postare pe contul său de socializare, Mirel Palada a atacat protestatrii din Piața Victoriei, spunând că indiferent de câți oameni se vor strânge în piață, „viața merge înainte”. "O să iasă oameni în stradă. OK. So what? O să iasă zeci de mii. OK. Poate chiar sute de mii. Și în Germania ies. Și în Franța ies. Și în Italia sau Anglia ies. OK. So what? Acolo se întîmplă și intensități – de-alea aspre, cu mașini arse și trosneli. So what? Viața merge înainte. Nu mor guvernanții cînd vor sistemicii", a scris Palada pe Facebook.

Comisia juridică din Senat a amânat iar dezbaterea proiectului Legii graţierii, pentru 19 aprilie - "pe zi", preşedintele comisiei, Şerban Nicolae ironizându-i pe protestatarii din Piaţa Victoriei cu afirmaţia că "şi Mântuitorul a înviat noaptea" şi că "toate domnişoarele cu barbă o să protesteze", anunță GÂNDUL. „Având în vedere că aceasta este săptămâna ce precede Învierea... Mă rog, şi Mântuitorul a înviat tot noaptea, s-a şi născut noaptea, toate domnişoarele cu barbă o să protesteze. Vă propun ca următoarea şedinţă consacrată acestei dezbateri (...) să aibă loc miercuri după-amiază", a spus Şerban Nicolae, preşedintele Comisiei juridice a Senatului. El a mai spus că dezbaterea proiectului de lege al graţieirii urmează să aibă loc "pe zi".

Și fostul ministru PSD al Justitiei care a starnit mania strazii cu ordonanta 13 recidiveaza. Concret, Florin Iordache a propus amendarea legii finantarii partidelor astfel incat sumele obtinute in mod ilegal in campania electorala sa nu mai poata fi confiscate, anunță NAȚIONAL. Imediat dupa adoptarea amendamentului lui Iordache de Comisia juridica a Camerei Deputatilor, mai multe ONG-uri au ripostat acuzand ridicarea unei ”reale bariere in calea desfasurarii transparente si corecte a campaniilor electorale”, implicit ”anularea rolului” legii de finantare a partidelor.

Revolta ONG-urilor a fost ca un semnal pentru liberali, care imediat s-au transformat in ecoul strazii. ”Organizarea campaniilor electorale in mod corect si transparent este o obligatie pe care trebuie sa ne-o asumam pentru a intari democratia in Romania. Initiativa afecteaza inclusiv parcursul MCV”, au acuzat penelistii prin vocea Ralucai Turcan. Si tot ea a anuntat ca PNL va vota impotriva amendamentului lui Iordache si ca este gata sa atace modificarea legii in acest sens la CCR.

Noul Parlament îşi începe mandatul cu o avalanşă de iniţiative legislative menite să dezincrimineze fapte penale din cele mai variate domenii: de la Codul Penal la legea societăţilor comerciale, de la finanţarea partidelor la integritatea funcţiei publice.

ADEVĂRUL anunță că aleşii puterii au în vizor pentru viitorul apropiat adoptarea mai multor proiecte de legi care i-ar avantaja pe ei, partidele lor sau clientela care ocupă funcţii în administraţia publică. Deputatul PSD Florin Iordache , social-democrat devenit foarte cunoscut după adoptarea ordonanţei de urgenţă care modifica legislaţia penală, revine în atenţia publică după ce a depus o serie de amendamente la un proiect de modificare a Legii finanţării partidelor politice prin care se abrogă prevederea potrivit căreia contribuţiile care depăşesc plafoanele legale pentru campaniile electorale sunt confiscate. Practic, banii folosiţi ilegal de partide în alegeri sau la referendum să nu mai poată fi confiscaţi.

La propunerea lui Florin Iordache ar urma să fie abrogat din Legea 334/2006 privind finanţarea partidelor politice articolul care prevede că, în cazul nerespectării prevederilor din lege privind limita şi provenienţa contribuţiilor pentru campania electorală, indiferent că sunt venituri proprii, donaţii sau împrumuturi, se confiscă şi se fac venit la bugetul de stat.


Comentarii

In anul 2009, cand toti romanii NORMALI, spuneau că BASESCU si ai lui au FURAT și/sau au MODIFICAT voința ROMANILOR ..... toți cei ce APĂRA ”JUSTIȚIA CORUPTĂ= ICCJ=SRI=DNA=PARCHETUL GENERAL...s.m.d. spuneau că cei ce SUSȚIN ADEVĂRUL SUNT COMUNISTI. Acum a trebuit sa vina Dan ANDRONIC, ziaristul lor de casă =TROMPETA LOR, să dea ”afară din casă”, și nici acum nu suntem siguri că AUTORITĂȚILE STATULUI SE VOR AUTOSESIZA. Acum, REALMENTE, statul roman este RUPT în doua și/sau trei 1. Romania TRADATORILOR și SLUGILOR prooccidentale; 2. Romania PSD-lui, ce ce vor să ne convingă că lupta pentru cei mulți, eu unul nu cred totul. 3. România celor din Ardeal, ce vor să se dezlipească, iar cu ”largul concurs al primelor două ”Romanii” vor reuși.

12 aprilie 2017 15:50

E ciudat cum se face că toti penalii si coruptii, cind sunt acuzati de DNA sau Parchet, dau navala in studiorile Felix-A3 sau Ghitza-RTV pentru a fi aparati de justitia “rea” si “nemiloasa”. Radicalii din coaliția penală își arată colții indignării și-l pun la stâlpul infamiei pe Tudorel pentru „lașitatea“ și „slugărnicia“ lui, liderii coaliției își „reperează“ onoarea, mârâindu-și ostentativ nemulțumirea în prime-time la televiziunile aservite.

12 aprilie 2017 15:35

ziare.ro o adunătura de SLUGI și PUPINCURISTI PROOCCIDENTALI. Cat privește CIMPALACII, ce au MUGIT, precum BOII și VACILE ....asta e ...”PĂDURE FĂRĂ USCĂTURI, NU SE POATE”. Atâta timp, cât BANII LUI SOROȘ vor ajunge la ei, vor ieși in stradă, indiferent dacă există motiv.

12 aprilie 2017 14:52

gica,contra Se mizeaza pe perioada vacantelor si concediilor cand se vor da" loviturile"contra justitiei ,a legilor si constitutiei Nu au luat in calcul ca strada este "mai desteapta"ca exista sustinere externa de la UE si Marele Licurici si ca noptile vor fi calduroase si pofta de distractie in lipsa programelor TV -foarte mare

12 aprilie 2017 13:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.