Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

"Cât timp Liviu Dragnea va fi preşedintele PSD, eu nu voi avea niciun rol. I-am spus lui Dragnea că vreau să mă retrag din PSD şi atunci m-a căutat şi a zis: mai stai un pic. (...) Nu cred într-o conducere monocratică. (...) Nu fac parte din această echipă şi nu pot să înţeleg ideea de echipă în care unul le ştie pe toate. Dacă eu zic că nu-mi place ceva la Liviu Dragnea, nu trebuie să iasă vreo tovarăşă de la partid să spună că am atacat România. Dar ideea că dacă dau în Liviu Dragnea dau în fabrici şi uzine nu mi-a plăcut", a declarat Victor Ponta luni seara la TVR 1, comparând actuala situaţie din partid cu PCR.

"Nu cred că un guvern în care totul se decide în altă parte poate să performeze", a spus Ponta, care a dat drept exemplu procedura de adoptare a legii salarizării unitare.

"Legea este a Guvernului, iar ca parlamentar eu o votez, nu e a mea legea", a menţionat el."Cu mine în afara PSD va fi linişte în PSD, problema este dacă şi în România totul merge bine. Nu mă pot încadra într-un tip de conducere în care unul le ştie pe toate", a mai spus fostul premier social-democrat.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.