Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Berbec

Exista pericolul de a va certa cu partenerul si de a va face noi dusmani. Ziua de munca s-ar putea termina tarziu, iar seara veti adopta o decizie importanta. In relatiile personale apare necesitatea unei discutii deschise pentru aplanarea divergentelor. In afaceri dati dovada de mai multa perseverenta si, posibil, risc. Atentie la actiunile concurentei care pot ignora regulile jocului. Pe parcursul zilei va trebui sa alegeti o activitate din multe altele si sa o duceti la bun sfarsit.

Taur

O zi care promite sa fie un succes deplin pe tote planurile. Sunteti in stare sa-i uluiti pe cei din jur cu energia de care dati dovada, dar si cu o imaginatie absolut incantatoare. Cu alte cuvinte, ziua de astazi va fi intr-atat de placuta, incat ar fi pacat sa o consumati pe fleacuri. Nici o activitate nu vi se va parea dificila.

Gemeni

Astrele va daruiesc astazi multa incredere in sine. Nu vor exista probleme deosebite astazi. Daca doriti ceva mai mult decat o zi absolut normala, totul depinde de initiativa dumneavoastra. Spre exemplu, puteti organiza o activitate mai deosebita sau o serata. Daca veti reusi sa ridicati moralul celor din jur, veti avea numai de castigat.

Rac

Ziua trece fara evenimente deosebite si fara agitatie. Trebuie curente nu va trezesc entuziasm, iar dintre toate distractiile veti prefera sa va relaxati acasa, zacand pe canapeaua preferata. In ceea ce priveste grijile casnice, veti dori sa le amanati pentru o perioada. Pacat, pentru ca astazi aceste treburi nu v-ar fi luat mult timp si efort.

Leu

Ziua de astazi promite sa fie interesanta si deosebit de utila. Daca nu stati cu mainile in san, veti face atatea astazi, incat veti ramane uimit. Chiar si starea neobisnuita de agitatie care va pune stapanire pe dumneavoastra nu va impiedica sa va vedeti de treburi. Ea apare numai daca veti fi capabil sa cat mai repede posibil orice treaba la bun sfarsit.

Integral pe Income MagazineComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.