Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

A devenit mămică în ianuarie, însă se pare că asta nu a reușit să-i salveze relația. Janet Jackson a decis să se despartă de afaceristul milionar pe care l-a făcut tată la începutul acestui ani, Wissam Al Mana, la doar trei luni după ce a născut.

Cei doi ar fi ajuns de comun acord la concluzia că este mai bine să pună capăt mariajului, potrivit TMZ. „Din păcate, Janet și Wissam au decis că nu merge și ar trebui să meargă fiecare pe drumul său”, ar fi declarat o sursă din apropierea lui Janet, citată de Metro.co.uk. Deocamdată, nu se știe nimic despre divorț sau cu cine va rămâne copilul.

Janet Jackson și Wissam Al Mana s-au căsătorit în 2012, în secret. În ianuarie 2017, sora mai mică a lui Michael Jackson a adus pe lume un băiețel. Aceasta a mai fost căsătorită în trecut cu Rene Elizondo Jr., între 1991 și 2000, și cu James DeBarge, timp de un an, din 1984 până în 1985.

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.