Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Bucureștii anului 2017, în mandatul primarului Gabriela Firea: un iepure ține hățurile unei păsări gigant, ce pare a fi o găină din rasa Plymouth Rock, înhămată la un fel de trăsură. Întocmai ca Moș Crăciun care aduce desaga plină de cadouri, iepurele nostru cară un ou colorat de mari dimensiuni. Combinația acesta se poate studia pe viu în Piața Constituției, la târgul de Paști organizat de Primăria Capitalei, sub numele „Tradiții și Flori de Sărbători". Puțin mai spre centru, orașul e împânzit de iepurași din plastic spânzurați de-a latul străzilor și niște becuri cu rol incert. Bucureștiul marchează astfel, veți spune că așa cum se cuvine, răstignirea și învierea lui Iisus Hristos.

Îmi imaginez discuțiile între cei care au pus la cale scenele: Să le dăm ceva, să fie frumos, așa, ca pentru oameni. Să se bucure, să vină cu copiii, să caște gura. Ce legătură o fi existând între iepurii mai înalți ca oamenii, ouăle de dimensiuni gigantice, găinile înhămate la trăsuri și mândrele tradiții ortodoxe pe care le apără șefii PSD de fiecare dată când Soros și UE le pun în pericol - asta pot să ne explice oameni pregătiți în domeniu.

Integral pe RepublicaComentarii

eu CA LA BACAU PE ULITA

8 aprilie 2017 22:51

Regele Republicii La ziarul asta, sau ce dracul de-si zice "Republica" s-a adunat o gasca de constipati la creiere, carora le pute orice ce nu vine de la Soros! In general, sunt cacarezele lui Basescu si sug acum de la ugerul sterp al taurului Klaus, mai sterp decat orice sterp de pe lume. Uite ca Gabriela Firea a gatat Arcul de Triumf si mentine in viata un oras pe care il preluase in moarte clinica de la doctorul Sorinache. Mai pupati-o in cur, mai chilotzarilor gaozari, oi capiate si pasarici neconsolate, care o tot calomniati pe femeia asta de toata isprava!

8 aprilie 2017 17:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.