Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Cu toții o admirăm pe Kate Middleton pentru aparițiile sale impecabile. Este mereu cu zâmbetul pe buze și îmbrăcată corespunzător pentru evenimentul la care participă. Unele outfit-ri purtate de aceasta au fost aproape identice cu cele purtate și de Prințesa Diana.

Ducesa de Cabridge nu a întâlnit-o niciodată pe mama soacră, așa că a trebuit să-i ia imediat locul în Familia Regală. În semn de respect pentru aceasta, un omagiu, sau pur și simplu pentru că Ducesei i-au plăcut vestimentațiile Prințesei de la diferite evenimente, aceasta a avut câteva apariții inspirate din outfit-urile Dianei, unele fiind aproape identice.

Există o asemnănare foarte mare între rochia purtată de Prințesa Diana în timpul turului regal din Italia, anul 1985 și rochia purtată de Kate la petrecere de Jubileu în anul 2012.

Integral pe Click!Comentarii

Bruno Sau poate ca responsabi-la/-lul cu protocolul, de la curte, este aceasi persoana si astfel se intampla sa fie asemanari. Roata nu se poate inventa din nou. Dar este maui senzatiuonal sa spui ca Printesa Diana este copiata. Ca si cum ea s-a imbracat singura si a dat tonuil la protocolul casei regale..!?

9 aprilie 2017 15:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.