Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

”Imediat după alegerile parlamentare din 11 decembrie, domnul Tăriceanu a avut un trimis în persoana lui Daniel Chiţoiu care a negociat cu domnul Falcă de la PNL. Imediat după alegeri”, a spus Daniel Constantin.

”De ce aş fi vrut lucrul acesta având un parteneriat istoric de 7 ani cu PSD? Nu poţi să spui «Hoţul strigă hoţii» când tu tatonezi terenul în altă parte, când tu trimiţi pe cineva care ţi-e foarte apropiat - ştie tot partidul că mâna dreaptă a domnului Tăriceanu este domnul Chiţoiu - să discute cu domnul Falcă. Au discutat despre rezultatul alegerilor, despre ce poate fi făcut...”, a afirmat Constantin.

”Liviu Dragnea ştie că la un moment dat domnul Tăriceanu va trăda, ăsta este un lucru de care sunt aproape convins (...) Domnul Tăriceanu îşi doreşte foarte tare - ştiu şi colegii din ALDE, ştiu şi cei din PSD - să candideze pentru funcţia de preşedinte în anul 2019. Din calculele domniei sale, pentru că este un lucru pe care l-a exprimat într-o şedinţă mai restrânsă a conducerii ALDE, consideră că este mai bine ca, la un moment dat, ALDE să se retragă de la guvernare şi să creeze o platformă din opoziţie mai uşoară pentru ca domnul Tăriceanu să ajungă un candidat cu şanse pentru funcţia de preşedinte al României”, a declarat Daniel Constantin.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.