Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Reţeaua de socializare Facebook şi-a lansat joi propriul său asistent vocal, numit "M", pentru utilizatorii aplicaţiei sale Messenger, dezvoltându-şi astfel prezenţa în sectorul inteligenţei artificiale, relatează AFP. "M" va apărea în fereastra de dialog a aplicaţiei şi va sugera utilizatorului "acţiuni utile", a anunţat Facebook pe un blog. Această primă etapă ar urma să ducă la o utilizare mai largă a asistentului vocal, ceea ce va permite Facebook să facă concurenţă unor produse similare ale lui Google, Apple, Amazon, Microsoft sau Samsung, care tocmai a lansat asistentul vocal "Bixby".

"Aducem puterea tehnologiei inteligenţei artificiale a lui M pentru a ameliora Messenger şi a-l face mai agreabil, mai personalizat şi mai uşor de utilizat", au precizat Laurent Landowski şi Kemal El Moujahid, doi responsabili ai Facebook, în această notă de pe blog.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.