Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Republica Moldova reprezintă o piață strategică pentru destinațiile turistice românești, iar în ultimii ani numărul turiștilor moldoveni sosiți pe litoral a crescut în mod constant, a declarat președintele Asociației Litoral - Delta Dunării (AL-DD), Corina Martin, cu ocazia participării României la cea de-a 22-a ediție a Expoziției Internaționale Specializate de Turism, Agreement și Industrie Hotelieră "Tourism. Leisure. Hotels' din Chișinău.

"Consider Moldova o piață strategică pentru destinațiile turistice românești și încă din 2012 am demarat o campanie de atragere a interesului agențiilor de turism din Moldova pentru litoralul românesc și Delta Dunării, destinații turistice aproape necunoscute colegilor din Moldova, cu câțiva ani în urmă. Continuăm această campanie și organizăm din nou o prezentare la Chișinău, dedicată agențiilor de turism și jurnaliștilor din Moldova.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.