Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Deja începem să ne învățăm cu dl. Tudorel Toader: domnia sa are un stil care se poate sintetiza printr-o lege infailibilă - „Dacă nu-i poți convinge, zăpăcește-i”. Doar Tudorel Toader poate sta într-un breaking news de o oră la TV, la finalul căruia toată lumea să se întrebe năucă ce naiba s-a întâmplat. De pildă, doamna Steluța Cătăniciu, deputat ALDE, s-a uitat cu speranță la televizor la ministrul pe care îl susține și a exclamat apoi cu deznădejde la televiziunea care o susține: „Chiar nu mai înțeleg ce se întâmplă, nu înțeleg pe cine reprezintă dânsul în guvernul Grindeanu. Nu cred că mai putem să-l numim pe Tudorel Toader ministru al Coaliției”.

Iată cum, arc peste timp, coaliția PSD - ALDE a ajuns la vorba dublu rafinată a lui Nicolae Văcăroiu: Deci ce se întâmplă?

Integral pe RepublicaComentarii

UNFORGIVEN Exact de un asemenea personaj buimacitor nu aveau nevoie coalitia si guvernul, un nou # care sa ne "ievalueze" pe toti, de la un nivel academic greoi exprimat si agramat. Nu poate sa-si depaseasca nivelul de procuror comunist care acum ii "face" din vorbe pe studentii docili si intimidati ca vor avea de dat un examen cu el. Si asta indiferent cat s-ar teme dl. prof. de doctorate de strada sau ambasadori si UE, doar ca sa ne protejeze sa avem liniste. Numai ca asa, nu am mai avea nici parlament, nici guvern si nici Constitutie . PS: Noi, nu mai suntem studenti !

6 aprilie 2017 9:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.