Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Reprezentanţii ISU Alba cer ajutor preoţilor, pentru a le transmite oamenilor, la slujbe, măsurile preventive, după ce incendiile de vegetaţie uscată au crescut cu peste 650 la sută. Cu toate că numărul de incendii a crescut foarte mult, numai o persoană a fost prinsă și amendată pentru acest lucru, arată Mediafax.

Numărul incendiilor de vegetaţie uscată şi pădure a crescut cu 652% în primul semestru din 2017, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, în aceste cazuri fiind aplicată o singură amendă, în cuantum de 2.500 de lei, iar preoţii sunt rugaţi de şeful ISU Alba să transmită măsuri preventive credincioşilor.

Şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, colonelul Cornel Oprişa, a declarat, miercuri, în şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, că în primul trimestru din acest an au avut loc 137 de incendii de vegetaţie uscată şi de pădure.

Integral pe România LiberăComentarii

Maria Apelati la ajutorul lui Godina, ca rezolva el situatia imediat!

5 aprilie 2017 17:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.