Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Procurorul-şef DNA, Laura Codruţa Kovesi, merită titlul de doctor în Drept, deoarece teza acesteia este una consistentă, a declarat ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, la postul de televiziune Antena 3, menţionând că are "cugetul împăcat" cu faptul că a făcut parte din comisia care a conferit acel titlu.

"Vă voi dezamăgi spunându-vă: da, merită. Sunt programele astea antiplagiat sau de descoperire a plagiatului. Acolo și dacă pui în domeniul juridic denumirea marginală a unui text, îți spune că este copiat. Dacă pui un text de incriminare, un alineat, zice: ai copiat. Sigur că l-ai copiat, că doar nu înlocuiești tu textul de lege. Eu îmi aduc foarte bine momentul acela și vă asigur că vorbesc cu detașare și obiectivitate. Era o temă despre specificul criminalității organizate în România. Doamna Kovesi își încetase mandatul de șef la DIICOT Sibiu.

Integral pe România LiberăComentarii

Toader i-a flegmat în direct pe ăia de la Antena 3! Toader, a declarat că șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, merită titlul de doctor în Drept, deoarece teza acesteia este una consistentă, iar el are "cugetul împăcat" cu faptul că a făcut parte din comisia care a conferit acel titlu. comisarul..

4 aprilie 2017 8:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.